Услуги

SAUNA & SPA

Sauna se află în hotel de 4 stele, situată într-o regiune de lux a Chișinăului. Este o alegere perfectă de a vă petrece timpul într-un mod plăcut! Serviciile oferite se prestează la un nivel foarte înalt. Prețuri flexibile.

Serviciile oferite: saună fierbinte 180 grade comfortabilă, bazin cu apă călduța și curată, cameră de odihnă dormitor cu duș separat, podeaua caldă, bucătărie cu frigider și cuptor cu microunde și veselă de orice fel, mese și scaune în plus dacă este nevoie gratuit, parcare gratuită, bar, restaurant 24/24 cu bucate delicioase și băuturi alese, wi-fi internet liber, ceaiuri din ierburi, împodobirea saunei de sărbatoare (zi de naștere) la solicitare.

 

SEARA ROMANTICA

Hotelul vă poate oferi posibilitatea de a petrece o seară romantică de neuitat într-o atmosferă creată cu atenție, finețe și splendoare.

Vă organizăm o cină romantică de neuitat într-o cameră de lux extraordinar de frumoasă. Camera va fi împodobită cu petale de trandafiri, lumânări aromate, șampanie, ciocolată, muzică, flori, surprize neașteptate, iar dimineața veți avea micul dejun.

 

CĂLĂTORIE DE AFACERI

Sunteți în căutarea unui hotel pentru o călătorie de afaceri?

În acest caz, oferta noastră este special pentru Dumneavoastră.

 

Rezervând o cameră în hotelul nostru în formatul “Călătorie de afaceri”, veți obține servicii suplimentare:

 

  • Cazare în Prezident
  • Întâmpinarea de la aeroport și însoțirea până la aeroport
  • Călcarea a 2 cămeși zilnic
  • Check-in devreme (ora 10:00)
 

RESTAURANT 24/24

restaurant 24/24 cu bucate delicioase și băuturi alese